Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowo-konferencyjnym, mogący pełnić funkcję domu weselnego, pensjonatu motelu lub zajazdu K-31, parterowy z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: nad parterem TERIVA, nad poddaszem drewniany. Kąt nachylenia dachu: 25°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa.
Sale konferencyjne doświetlone za pomocą świetlików tunelowych.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe.
Program: sala bankietowa dla ok. 200 osób, kuchnia z zapleczem, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze biurowe, zaplecze magazynowe, 13 dwuosobowych pokoi noclegowych z łazienkami, 2 apartamenty, pokój dla osoby niepełnosprawnej, 2 sale konferencyjne, kotłownia, skład opału.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja wywiewna sali bankietowej, wentylacja mechaniczna nawiewno wywiewna sal konferencyjnych, hydranty p.poż., projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłącznik prądu, oświetlenie, awaryjne oświetlenie ewakuacyjne)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- przedmiar robót budowlanych
- kosztorys inwestorski
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
DOSTĘPNA JEST RÓWNIEŻ WERSJA Z DACHEM O NACHYLENIU 35 STOPNI.