Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru K-22, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%.
Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia, zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłącznik prądu, oświetlenie)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski z pełnym przedmiarem robót (w cenie projektu)
- zestawienie materiałów budowlanych
- zgoda na zmiany w projekcie