Projekt budynku hotelowo - gastronomicznego pełniący funkcję pensjonatu LK-20, piętrowy z poddaszem nieużytkowym (do adaptacji), podpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°,42°.
Program: sala konsumpcyjna, sala barowa, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze socjalne, zaplecze sanitarne, zaplecze magazynowe, recepcja, 17 pokoi z łazienkami, sala bilardowa, siłownia, sauna, solarium, kotłownia olejowa.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna nawiewno - wywiewna kuchni, hydranty przeciw pożarowe wewnętrzne, projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie, oświetlenie ewakuacyjne, klapa dymowa sterowana za pomocą czujek dymowych)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski z pełnym przedmiarem robót (w cenie projektu)
- zestawienie materiałów budowlanych
- zgoda na zmiany w projekcie
Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu
ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72