Projekt budynku gastronomicznego LK-15, parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 24 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: drewniany. Kąt nachylenia dachu: 25°.
Program: sala konsumpcyjna, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan,gaz, c.w.u., wentylacja mechaniczna nawiewno - wywiewna kuchni, sali konsumpcyjnej, hydrant p.poż.)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski z pełnym przedmiarem robót
- zgoda na zmiany w projekcie
Dla projektu dostępna jest również alternatywna więźba dachowa z prefabrykowanych dźwigarów dachowych z użyciem płytek kolczastych Firmy MITEK INDUSTRIES POLSKA. Do projektu dołączona jest również wycena wykonania dachu w tej technologi.